MIAMI FRIED CHICKEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 762 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miami Fried Chicken. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 20:27 Kapsalon was weer heerlijk en goed warm Bezorger was vriendelijke en het eten was er snel
17 jun 2024 om 1:40 Döner was veel te zout, friet was redelijk, maar het vlees was niet gegrilld, maar gecremeerd! Gewoon zwart geblakerd!
15 jun 2024 om 14:25 Eerste x besteld om 4 uur in de ochtend. Binnen 20 min bezorgd door de vriendelijkste bezorger ooit. Kapsa lams was heerlijk dus Al met al Top ervaring!!!
15 jun 2024 om 3:09 Goed gegeten. Vriendelijke bezorger en een leuke glimlach. Snel bezorgd, eten was goed warm. Patat wat aan de slappe kant. Maar dat komt doordat netjes ze de menu die ik had netjes hadden ingepakt. Mij hoor je niet klagen. De volgende keer weer.
12 jun 2024 om 19:19 Heerlijk goed gevulde turksepizza!! Het eten kwam warm en goed ingepakt aan.
10 jun 2024 om 16:50 Was snel bezorgt ondanks dat er was gebeld om aan te geven dat het langer zou duren vriendelijke bezorger en heerlijk eten
6 jun 2024 om 19:49 Niet lekkere kapsalon en 2 uur bezorgtijd
4 jun 2024 om 11:37 Ondanks dat ze 3 weken waren gesloten heb ik geen enkel andere restaurant kunnen vinden die me weer als thuis liet voelen. Het eten was overheerlijk zoals altijd. De bezorger was ook hartstikke vriendelijk. Snel tot de volgende keer!
12 mei 2024 om 19:33 Zo als altijd was de kapsalon weer lekker en goed warm en zo als altijd een vriendelijke bezorger
30 apr 2024 om 2:42 Was zo snel heb Ik de bestelling in 13 min ontvangen was zo lekker best zaak in denhaag.
29 apr 2024 om 14:04 Heerlijk gegeten. Eten was sneller bezorgd dan ik had verwacht !
27 apr 2024 om 20:11 Beste kip en shoarma van Den Haag!! Altijd lekker en snel bezorgd.